top of page

VENDÉGTÁJÉKOZTATÓ

PARKOLÓ MEGKÖZELÍTÉSE

A parkolónk megközelítése a Móricz Zsigmond tér irányából lehetséges. Az épület mellett elhaladva bal oldalon található kapubejárónk. Szobakártyájuk, vagy a recepció csengő segítségével nyílik a nagykapu, lehetővé téve a bejutást.


 

TUDNIVALÓK A-Z-ig

Parkoló megközelítése
Parkolónk bejárata

Ajándéktárgyak - A szállodával kapcsolatos ajándéktárgyak a recepción vásárolhatók.

ATM - A szállodában nem található pénzkiadó automata, legközelebb a pécsi Árkád beváslóközpontban tud készpénzt kivenni.

Ágynemű - Kollégáink az ágyneműcserét minden harmadik napon végzik, kérésre ágyneműjét naponta cseréljük. Kérjük, segítse, hogy szállodánk környezetkímélő módon üzemelhessen, és akkor kérjen cserét, ha szükséges! Igényét jelezze a recepción vagy a szobaasszonyoknál.

Bababarát eszközök, szolgáltatások - Szabad kapacitásunk függvényében a következő eszközöket tudjuk biztosítani: etetőszék az étteremben, babaágy, babakád, különféle játékok

Bejárat – Este 22:00 és reggel 7:00 között a bejárati ajtót zárva tartjuk. Kifele a két ajtó között a radiátor irányában lévő gomb nyitja az ajtót. Befele a szobakártya használatával lehet közlekedni.

Bejelentkezés - A szobát 14:00-tól lehet elfoglalni. Korábbi érkezés esetén a csomagtárolás a szálloda recepcióján lehetséges

Biztonsági rendszer - Szállodánk egyes pontjain videó megfigyelő és rögzítő rendszer működik.

Dohányzás - A törvényi előírásoknak megfelelően a szálloda egész területén tilos a dohányzás. Ennek figyelmen kívül hagyása 30.000 Ft kártérítést von maga után. A tűzjelző berendezés dohányzás általi bekapcsolása esetén a tűzoltóság kiszállási díját továbbszámlázzuk a felelős felé.

Ébresztés -  Ébresztőszolgáltatás reggel 7-től igényelhető a recepción. 

Étterem – Fordan Center Étterem és Billiárdszalon(földszint): Nyitva tartási idő: 15:00-23:00
Speciális étkezési igényüket, kéréseiket, kérjük, hogy előre egyeztessék az munkatársaival.     

Félpanzió –Félpanziós foglalás esetén a vacsora a szálloda éttermében vehető igénybe (földszint).

Fizetési módok - Szállodánkban készpénzzel (HUF), bank- és hitelkártyával (VISA, AMEX, Maestro, Mastercard), Szép kártyával (OTP,K&H,MKB) illetve távozás után átutalással fizethet.

Fűtés, hűtés - Ha a szobakártya nincs behelyezve a szobaajtó melletti belső falon található doboz nyílásába, akkor nem működik a rendszer. Az ablakok kinyitása szintén megszakítja a hűtést, fűtést. Nyáron, nagy melegben egészségügyi okból nem javasoljuk a kinti hőmérsékletnél 6°C-kal alacsonyabb hőmérséklet beállítását.

Gyógyszertár - A nyitva tartás és az ügyeletes gyógyszertár felől, kérjük, érdeklődjön a recepción.

Hajszárító -Hajszárító a recepción kérhető

Internet - A szállodai internet halózatneve és jelszava elkérhető a recepción

Irodai szolgáltatások - Fénymásolás, nyomtatás, scannelés terítés ellenében igénybe vehető a szálloda recepcióján.

Játékterem - A szálloda földszintjén található. Csocsó, darts és billiárd vehető igénybe.

Karbantartás - Amennyiben javításra szoruló, sérült, működésképtelen, vagy nem megfelelően működő eszközzel, berendezéssel találkozik a szállodában, kérjük, jelezze a recepción.

Kijelentkezés - A szállodai szoba utazás napján 11:00-ig áll szíves rendelkezésére. Későbbi kijelentkezési igényét kérjük, egyeztesse a recepción.

Konferenciatermek - A szállodában összesen 2 db konferenciaterem áll rendelkezésre. Ideális tárgyalások, céges összejövetelek, csapatépítő tréningek és konferenciák megrendezésére. Igénybevételének lehetőségéről, bővebb tájékoztatásért, ajánlatkéréssel forduljon hozzánk az alábbi email címen : info@fordanhotel.hu

Közlekedés - Közlekedési információkkal kapcsolatban forduljon a recepcióhoz. 

Légkondicionálás - Szállodánkban a szobák és a közösségi terek is légkondicionáltak. Kérjük tartsák figyelemben, hogy az ablakok, ajtók kinyitása esetén a légkondicionáló nem fog hűteni.

Liftek - A szállodában egy személylift üzemel. Kérjük vészhelyzetben, tűzriadó esetén a liftet ne használják!

Mosási és vasalási szolgáltatás  - Mosási és vasalási szolgáltatásainkról bővebb tájékoztatást kaphatnak  recepciós kollégáinktól.

Panaszok, észrevételek - Ha bármivel kapcsolatban panasza, észrevétele van itt tartózkodása idején, kérjük, jelezze a recepción vagy az adott terület vezetőjénél!

Parkolás – Szállodánk saját parkolóval rendelkezik, mely használata minden vendég számára díjmentes. Ha a kaput zárva találják a recepción átvett szobakártyával tudják kinyitni.

Párna - Igény esetén, kérjük, jelezze a Recepción tartalék párnára vagy allergén párnára vonatkozó kérését. 

Pénzváltás - A szállodában nincs pénzváltási lehetőség.

Pótágy - Korlátozott számban igényelhető.

Programok - Programokról, eseményekről érdeklődhet a Recepción.

Recepció – A szálloda recepciója reggel 7:00 órától este 22:00-ig üzemel. Vészhelyzet esetén az alábbi telefonszám értesítendő : 0630 204 3026

Reggeli - A svédasztalos reggeli igénybevehető szállodánk éttermében Hétfőtől Szombatig reggel 7:00 és 10:00 között, Vasárnaponként reggel 8:00 és 10:00 között.

Szauna –Szaunánk az első emeleten található. Használatáról és az árakról  érdeklődjenek a recepción.

Széfek - Adja meg a felhasználói kódot a számlapon (3-8 számjegy), minden egyes megnyomásra egy hangjelzés hallható, és a sárga fény villogni fog. Nyomja meg a C vagy E gombot, a zöld fény ezután kezd el világítani. Forgassa el a fogantyút az óra mutató járásával megegyező irányba, és 5 másodpercen belül húzza kifelé, így az ajtó kinyílik.

Szobakártya - A recepción érkezéskor kapott szobakártyával tudja nyitni a szállodai szoba ajtaját. A kártyát a szobaajtó melletti belső falon található műanyag doboz nyílásába helyezve kap áramot a szoba. Kérjük, hogy amikor a szobát elhagyja, a kártyát távolítsa el a nyílásból. A kártyát utazás napján kérjük adja le a recepción .A kártya információhordozó is, így elvesztését kérjük, azonnal jelezze a recepción!

Takarítás - Minden nap 07:00-15:00 között történik. Amennyiben a „Ne zavarj” táblát kívülről a szobaajtó kilincsére helyezi, munkatársaink nem zavarják. Extra kérés esetén forduljon a szobaasszonyokhoz vagy a recepcióhoz.

Takarók - Külön igény esetén hívja a recepciót.

Talált tárgyak - A szállodánkban talált/elvesztett tárgyakkal kapcsolatban érdeklődjön a recepción.

Térkép - Pécs  térkép a recepción áll rendelkezésre.

Tisztálkodási szerek - Vattakorong, fülpiszkáló és körömreszelő a fürdőszobában található, sampon és szappan pedig a falra szerelhető adagolókban szintén a fürdőszobában. Szükség esetén a recepción is kérhető.

Törölköző – A szobai törölközőket a harmadik nap cseréljük. A törölköző napi cseréjére is lehetőség van, amennyiben használat után egyértelműen (a törölközőt a földre dobva) jelzi. Kérjük, segítse, hogy szállodánk környezetkímélő módon üzemelhessen, csak akkor kérjen cserét, ha szükséges!

Tűz és vészhelyzet - Kérjük, olvassa el a „Tűzvédelmi szabályok” fejezetet; tűz és vészhelyzet esetén az abban leírtak szerint cselekedjen! Kérjük, tűz és vészhelyzet esetén a lifteket ne használja!

Varrókészlet -Varrókészlet a szobában lévő szekrényben található, illetve kérés esetén a recepción is tudunk biztosítani varrókészletet a vendégek számára

bottom of page