top of page

Tour de Hongrie - amit mindenkinek látnia kell!

Frissítve: 2023. jún. 9.

Ne hagyd ki ezt az igazán egyedülálló élményt! Neked is itt a helyed! 19 éve járt Pécsett utoljára a mezőny!



Foglald le most szobáink valamelyikét, mert helyeink igen korlátozott számban elérhetőek!

Szurkolsz vagy tekersz? Bármelyik is vagy Te, mi vagyunk a Te Hoteled!


Május közepén Pécsre érkezik a világhírű kerékpárverseny a Tour de Hongrie, mi pedig Pécs belvárosában várjuk a versenyzőket és érdeklődőket modern szobáinkkal, minőségi éttermünkkel és rugalmas, kedves hozzáállásunkkal!


2023.05.12-én Pécsre érkezik a Tour de Hongrie kerékpár verseny, és a 3. szakaszban Kaposvár és Pécs között tekernek majd a versenyzők. A verseny során a világ legjobb kerékpárosai küzdenek egymással, hogy megnyerjék a versenyt, és csodálatos magyar tájak mellett tekerjenek. Most a Mecsek hegység nehézségeivel kell megküzdeniük a versenyzőknek, mi pedig itt vagyunk, hogy szurkoljuk és kényelmes szállást biztosítsuk a versenyzőknek és a szurkolóknak egyaránt!


Tudtad? Mielőtt a mezőny Pécsre érkezik, az amatőr kerékpársportolóknak lehetőségük van nevezni, és maguk is letekerhetik május 12.-én azt az útvonalat, amelyet a versenyzők fognak teljesíteni Pécs városán belül!


Tour de Hongrie ismét Pécsen
Tour de Hongrie ismét Pécsen


A kerékpársport pécsi rajongói 19 éve várják, hogy a Tour de Hongrie ismét a városba érkezzen. Magyarország ötödik legnagyobb településén Pécsett, legutóbb 2004-ben járt a mezőny – akkor az ausztrál Phillip Thuaux diadalmaskodott. Ez a 180 kilométeres szakasz, amelyre május 12-én kerül sor, a hegyi menők számára kulcsfontosságú. Egy rövid kaposvári kört követően a mezőny Pécs felé indul, és a Mecsekbe érve két kört tesz meg a hegydomborulatok között. A legnagyobb kihívást pécsi hegyoldal, a Bárány utca jelenti majd a bringásoknak mielőtt a Pécsi Állatkert előtt célba érnének.


Tudjuk milyen fontos, egy ilyen nagyszabású megmérettetés során a megfelelő étkezés, a pihentető alvás és természetesen a verseny legfontosabb eszközeinek a kerékpároknak a biztonságos tárolása és magas minőségű állapota! Éppen ezért lehetőséget biztosítunk a kerékpárok tisztítására, illetve azoknak a szobákban történő elhelyezésére is, így a versenyzők a legnagyobb biztonságban tudhatják azokat, mágneszárral ellátott szobáikban!


Finom, tápláló, sportolókra alakított ételek
A teljesítményhez, és a szurkoláshoz szükséges az energia!

Egy ilyen versenyen a felkészültség kulcskérdés, de az egészséges táplálkozásnak is központi szerepe van, amelyre kiemelt hangsúlyt fektetünk a versenyzők és a szurkolók számára is egyaránt. Reggeli és vacsora kínálatunkban minden fontos tápanyag megtalálható, legyen szó fehérjéről, rostról, vagy vitaminokról!


2023. május 12 és 14 között szeretettel várunk minden versenyzőt és minden szurkolót Hotelünkben, hogy igazán kipihenhesse mindenki a napi fáradalmakat. Foglalásodat kérheted ellátás nélkül, reggelivel vagy félpanziós ellátással is! Szobáink nagyok és kényelmesek, így oda a kerékpár is felvihető, így a legnagyobb biztonságban lesz amíg tart a pihenés. Kerékpár mosásra is lehetőséget biztosítunk, illetve Hotelünk mellett pár méterrel egy kerékpárosoknak kialakított szervízállomás is található, így a kerékpárok karbantartására is van lehetőség!


Foglalj elérhetőségeink egyikén mielőbb, hogy biztosan legyen helyed a Tour de Hongrie szurkoló


Szurkolj, vagy tekerj! A lényeg, hogy ezen most itt a helyed!



11 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page