top of page

Konferencia, szállás és vendéglátás kényelmesen egy helyen

Frissítve: 2023. jún. 9.

Sikeres céges rendezvényt, vagy hatékony továbbképzést szeretne munkatársainak? Akkor ez a cikk Önnek szól!


A jó konferencia terem döntő szerepet játszik a sikeres esemény megrendezésében. A megfelelő méret, elrendezés és felszereltség fontos szempontok, amelyeket figyelembe kell venni a konferencia terem kiválasztásakor.


Az első és talán legfontosabb szempont a terem mérete. A megfelelő méretű terem biztosítja, hogy minden résztvevő kényelmesen elférjen, és elegendő tér legyen a rendezvény számára szükséges berendezéseknek, például projektoroknak, hangrendszereknek, stb. A terem méretének megválasztásakor fontos figyelembe venni a résztvevők számát, valamint a terem használatának célját.


A terem elrendezése is fontos szempont. A megfelelő ülésrend biztosítja, hogy minden résztvevő számára legyen elegendő hely, és hogy a pulpitus és a kivetítő jól látható legyen mindenki számára. A terem elrendezése a rendezvény jellegétől függően változó lehet, például egy kerekasztal beszélgetéshez más elrendezés szükséges, mint egy előadáshoz.


A felszereltség szintén kulcsfontosságú szempont. A megfelelő technikai felszerelések, például projektorok, hangosítás és mikrofonok biztosítják, hogy a rendezvényt hatékonyan lehessen lebonyolítani. Emellett fontosak az olyan alapvető dolgok is, mint az kényelmes asztalok, székek, és az internet-hozzáférés, a flip-chart tábla.


Egy jó konferencia teremnek emellett olyan extrákat is nyújtania kell, mint például az étkezési lehetőségek, azaz catering szolgáltatások, valamint az erre kijelölt helyek.

A megfelelő parkolási lehetőségek és a könnyű megközelíthetőség is fontos szempont lehet. A Fordan Hotel zárt, kamerával megfigyelt ingyenes parkolóval rendelkezik Pécs belvárosában!


Amennyiben mindezekre a szempontokra odafigyelünk, akkor biztosak lehetünk benne, hogy a konferencia terem megfelelő lesz az adott eseményhez, így garantálva a részvevők kényelmét, hatékonyságát és jó kedvét!


Fordan Hotelünk konferencia terme nem csak megfelelő adottságokkal rendelkezik, hanem emellett szolgáltatások széles skáláját kínálja az ideérkezőknek, amely egy feszített nap után kellemes kikapcsolódást biztosíthat - éttermünk, biliárd termünk és szauna világunk is segíti a céges csapat hatékonyságát!



25 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page