top of page

Környezetbarát megoldások a mindennapokban

A Föld Napján különösen fontos számunkra, hogy megoszthassuk veletek, hogyan teszünk mi, a Fordan Hotel csapatával azért, hogy zöldebbé tegyük a világot. Azon túl, hogy kényelmes körülményeket kínálunk vendégeinknek, elköteleztük magunkat a környezettudatos működés mellett a mindennapi tevékenységeink során is.

Szeretnénk bemutatni kedves vendégeinknek ezek közül néhányat!


Megújuló Energia Felhasználása


A Fordan Hotel büszkén használ megújuló energiát, például napenergiát, hogy csökkentsük az üvegházhatású gázok kibocsátását. Ez nemcsak környezetbarát megoldás, hanem hosszú távon is gazdaságos és fenntartható.


Energiatakarékos Világítás és Újrahasznosítási Programok: Kisebb Lábnyom a Bolygónkon


Az energiatakarékos világítás telepítése, és újrahasznosításuk kulcsfontosságú számunkra. Célunk, hogy minimalizáljuk a hulladékot és csökkentsük a környezeti terhelést, miközben kényelmet biztosítunk vendégeinknek.


Környezetbarát Tisztítószerek a Hotel működésében


Hétköznapi működésünkben fontosnak tartjuk, hogy lehetőségeinkhez mérten minél több tisztítószerünk környezetbarát legyen. Ezzel támogatva egy zöldebb jövőt úgy, hogy közben a lehető legnagyobb tisztaságot biztosítjuk vendégeink számára.


Aki okos, maga mos


Működésünk során ökológiai lábnyomunkat azzal is csökkentjük, hogy textíliáinkat saját mosodánkban mossuk, így a szállítással járó széndioxid kibocsátást minimalizálhatjuk, továbbá kontrollálhatjuk a felhasznált tisztító/mosószerek környezetre gyakorolt hatását is.



Újra felhasználható üvegeink
Újraüveg, amely házi kútból friss, finom vízzel tölthető


Műanyagmentesség és Környezettudatosság: Útmutatás a Vendégeknek


A Fordan Hotel arra ösztönzi vendégeit, hogy csatlakozzanak hozzánk a fenntarthatóság útján. Különböző intézkedéseket vezettünk be, például kerüljük az egyszer használatos műanyag termékeket és útmutatást adunk arról, hogyan lehetnek a vendégek is környezet tudatosak a tartózkodásuk alatt. "Újraüvegek" és az épületben található szűrt vízzel a műanyag palackok környezetre gyakorolt hatását kívánjuk mérsékelni, továbbá a hétköznapokban a papír felhasználását csökkentjük az online térben történő széleskörű jelenlétünkkel.

Azon dolgozunk, hogy a Fordan Hotel ne csak egy szálláshely legyen, hanem egy hely, ahol a vendégekkel együttműködve tehetünk a környezetünkért.

Nem szabad elfelejteni, hogy otthon, mi magunk is sokat tehetünk a környezetünk védelme és az egészséges jövőnk érdekében!

13 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page