top of page

Edd magad egészségesre Pécs városában

Nem csak otthon, hanem egy utazás során is a jó reggeli a nap elengedhetetlen része!


Tudjuk, hogy az egészséges táplálkozás a siker kulcsa, energiával tölt fel és lendületet ad a napodnak! Éppen ezért garantáljuk, hogy a Fordan Hotel minden igényt kielégítő reggelijében biztosan nem fogsz csalódni, hiszen minden fontos tápanyagot biztosít, amely az emlékezetes és lendületes napodhoz kell!


gazdag reggeli, hotel reggeli, minőségi reggeli, félpanzió, félpanziós ellátás, Fordan Hotel, reggeli idő, válassz
Tápláló, finom, minőségi reggelik

Gazdag és változatos választék


Egy hatalmas büféasztalon megtalálhatók friss pékáruk, például magvas zsemlék és reggeli péksütemények, friss gyümölcsök, joghurtok, müzlik és gabonapelyhek. Emellett választhatsz tojásételeket, például omletteket vagy tojásrántottát is.

Inkább az összetettebb, angolos reggelit részesíted előnyben? Ezekhez is találsz kedvedre valót, legyen az sült bacon, kolbász, rántott sajt, paradicsomos bab, zöldség vagy szalámi válogatás! A különböző lekvárok, mézek és sajtok pedig még gazdagabbá teszik a választékot.


narancslé, reggeli, friss péksütemény, zöldségek, reggeli menü, egészséges, tápláló reggeli, hotel reggeli, félpanziós menü
Friss reggeli kínálatunk


Friss és minőségi alapanyagok


A Fordan Hotel mindig törekszik a friss és minőségi alapanyagok használatára. A pékáruk mindennap frissen kerülnek a kínáló asztalra, hogy biztosítsák a maradéktalan minőséget. A gyümölcsök és a zöldségek frissessége kiváló, amit igyekszünk a helyi piacról, hazai termelőktől beszerezni, így a reggeli tápláló és biztosan egészséges lesz!


Tágas reggeliző tér


A Fordan Hotel étterme különleges és tágas hely, hiszen nem csak egy egyszerű étterem, hanem a régióban egyedülálló és komplex szórakozást nyújtó egység! Reggel étkező és kávézó, este pedig megtelik élettel, és nem csak étteremként, hanem bárként és biliárd centerként is működik, ahol finomabbnál finomabb ételek, frissítő koktélok és minőségi borok várják a vendégeket. Nézz körbe a Fordan Center honlapján is: INFORMÁCIÓK


Ne feledd, nem csak a reggelijeink is választékosak és finomak, hanem félpanziós és teljes ellátásban felszolgált ételeinket is örömmel fogyasztjátok majd!


angol reggeli, reggeli hotel, félpanziós menü, svédasztalos reggeli, változatos kínálat, péksütemények, friss kávé
Tápláló angol reggeli, minden szükséges tápanyaggal

115 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page